Aika

5.-11.10.2020.

Paikka

Varsinais-Suomi

Ohjelmassa

Syksyn Energiansäästöviikko viestii meitä kaikkia koskettavista asioista: kuinka energiaa järkevästi käyttämällä hillitsemme ilmastonmuutosta ja vähennämme muita ympäristövaikutuksia.

Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja lukuisat keinot tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin työpaikoilla, kouluissa, liikenteessä kuin kotona. Tänä vuonna Energiansäästöviikolla etsitään energiasyöppöjä työpaikalla, koulussa, kotona tai harrastuksissa.

Energiasyöppöjen jahdin voi aloittaa pelillisellä Energiavartilla

Tule tunnistamaan energiasyöpöt pelilliseen Energiavarttiin tiistaina 6.10. klo 14.15. Yhteisöllinen tietovisapeli mittaa tietämystä ja opettaa energiansäästöstä. Yhteisen Energiavartin jälkeen tietovisa on pelattavissa koko Energiansäästöviikon ajan, joten sitä voi pelata useamman kerran ja eri paikoissa.

Lue lisää Energiavartista 

Valonia on ilmoittautunut teemaviikon viettäjäksi

Energiansäästöviikon aikana kerromme ja kampanjoimme oman kulutuksen seurannasta. Kuluttajat seuraavat omaa sähkönkulutustaan sähköyhtiön palvelusta valitettavan vähän ja nyt siihen on tehtävä parannus! Valtakunnallinen WATTIMAISTERI -KAMPANJA starttaa syksyllä ja opastaa seurantapalvelun käyttöön. Kampanjaa viestitään yhteistyössä ainakin Marttojen ja energiayhtiöiden kanssa.

Haastamme myös kuntia ja muita toimijoita osallistumaan ja viettämään ainakin Energiavarttia.

Teemaviikon kuvaus Motivan sivuilla

Ilmoittaudu Energiansäästöviikon viettäjäksi ja kirjaa kampanjalupauksesi lomakkeeseen.

Energiansäästöviikon toimintaa ja tapahtumia

6.10. klo 14.15. Energiavartti, siellä, missä sinä osallistut.

6.10. klo 14-18 Tapahtuma kauppakeskus Myllyn infopisteessä. Tarjolla tietoa Wattimaisterista, energiansäästöstä kotona ja tietysti niistä energiasyöpöistä. Tapahtuman järjestävät Martat yhteistyössä Valonian kanssa. Tempaus on osa Marttailuviikon toteutusta Varsinais-Suomessa.

5.-11.10. WATTIMAISTERI neuvoo somessa jne.

Tilaisuuksien tiedot tarkentuvat elo-syyskuussa.

Jos haluat olla mukana teemaviikon alueellisessa kampanjoinnissa ja kaipaat yhteistyökumppania, ota yhteyttä: Liisa Harjulaan

Tilaisuus ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

Etäyhteyslinkki päivitetään tähän.

Esitykset lisätään tänne tilaisuuden jälkeen.

Liisa Harjula

Liisa Harjula

energia-asiantuntija
liisa.harjula@valonia.fi
040 182 0412