Saariston ympäristömessut järjestetään tänä vuonna jo kuudetta kertaa Paraisilla perjantaina 7.6.2019 klo 11–17 ja lauantaina 8.6.2019 klo 10–14. Messut järjestetään Paraisten keskustassa Kauppiaskadun varrella Paraisten Päivien yhteydessä. Messuvieraille messut tarjoavat kattavasti ympäristön-, luonnon- ja asuinympäristön hoitoon liittyviä tuotteita ja palveluita. Ajankohtaisia teemoja tänä vuonna ovat kiinteistökohtainen vedenhankinta ja jätevesien puhdistaminen, omatoiminen lietteenpoisto saostussäiliöistä, kuivakäymälät, kompostointi, aurinko- ja tuulienergia, vapaa-ajan kalastus, kaislanniitto, ruoppaukset, rantarakentaminen sekä piha ja puutarha.

Kutsumme jokavuotiseen tapaan näytteilleasettajia osallistumaan messujen kokoonpanoon. Messujen pääkohderyhmänä ovat Paraisten saariston mökkiläiset ja vakituiset asukkaat. Paraisten saaristossa arvioidaan olevan lähivuosina tarvetta parantaa jätevesi-, jäte- ja energiaratkaisuja tuhansissa kiinteistöissä, joten messut toimivat erinomaisena väylänä kohdata potentiaalisia asiakkaita. Messuista tiedotetaan muun muassa paikallislehdissä, Paraisten kaupungin NYTT-tiedotuslehdessä, lehdistötiedotteilla, radiossa, sosiaalisessa mediassa sekä digitaalisilla mainostaululla Turun seudulla. 

Messupaikkojen koot ja hinnat kahdelta päivältä

Messualueena toimii viime vuotiseen tapaan parkkialue Rantatien ja Kauppiaskadun välissä. Messupaikan syvyys on noin 4 m (parkkiruutu). Hinnoittelu on leveyden mukaan seuraavasti:

  • 50 €/leveysmetri (+ alv 24 %)
  • jos leveys yli 5 m, hinta lisämetreiltä 25€/m (+ alv 24 %)

Muut paikkakoot ja hinnat sovitaan erikseen.

Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 10.5.2019 mennessä Paraisten kaupungin ympäristönsuojelutarkastaja Petri Huovilalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse numeroon 050 464 6866. Huom! Paikkoja on rajoitetusti.

Messuille ilmoittautuneille lähetetään perjantaihin 31.5.2019 mennessä ohjeet messupaikalle saapumisesta, messupaikkojen pystyttämisestä ja purkamisesta sekä messualueen kartta.

 

Kutsu/Inbjudan

LATAA KUTSU TÄSTÄ

 

Lisätiedot

Petri Huovila, Paraisten kaupungin ympäristönsuojelutarkastaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 464 6866

Jarkko Leka, vesiasiantuntija

Katariina Yli-Heikkilä, vesiasiantuntija

 

Messujen järjestelyistä vastaavat