Valtakunnallinen Viisaan liikkumisen verkosto yhdistää toimijat

Vuonna 2010 perustettu valtakunnallinen Liikkumisen ohjauksen verkosto LIVE on vakiinnuttanut asemansa liikkumisen ohjauksen parissa työskentelevien sekä aiheesta kiinnostuneita asiantuntijoiden keskuudessa. LIVE tunnetaan nykyään VILInä eli Viisaan liikkumisen verkostona.

Verkosto on vapaamuotoinen yhteistyöfoorumi, jonka tavoitteena on muodostua eri intressiryhmiä yhdistäväksi verkostoksi ja sitä kautta saada liikkumisen ohjauksen ääntä paremmin kuulumaan. Tarkoituksena on lisätä alan toimijoiden yhteistyötä, koordinoitua toimintaa ja tiedonvaihtoa. VILI-verkoston toimintaa koordinoi Motiva, joka on tunnustettu ja puolueeton toimija.

Voit kertoa kertoa ideoitasi ja ajatuksiasi verkostoon liittyen lähettämällä ne osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Voit liittyä VILI-verkoston sähköpostilistalle Motivan internetsivuilla, jolloin saat uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi.

VILI ja Motiva ovat myös linkkejä eurooppalaiseen liikkumisen ohjauksen verkostoon EPOMMiin (European Platform on Mobility Management), johon Liikennevirasto liittyi vuoden 2011 alusta. Linkki EPOMM:n verkkosivuille

 

Varsinais-Suomen viisaan liikkumisen verkosto

Valonia koordinoi vuoteen 2019 asti Varsinais-Suomen viisaan liikkumisen verkostoa toimittamalla verkoston maakunnallista uutiskirjettä. Uutiskirje on nyt lakkautettu, mutta viisaan liikkumisen teeman ajankohtaisia uutisia voi seurata Valonian sivuilta ja uutiskirjeestä sekä kulje.fi -sivustolta.

Julkaistut uutiskirjeet:

V-S VILI uutiskirje marraskuu 2018
V-S VILI uutiskirje syyskuu 2018
V-S VILI uutiskirje maaliskuu 2018
V-S VILI uutiskirje marraskuu 2017
V-S VILI uutiskirje syyskuu 2017

V-S VILI uutiskirje toukokuu 2017
V-S VILI uutiskirje maaliskuu 2017
V-S VILI uutiskirje marraskuu 2016
V-S VILI uutiskirje syyskuu 2016
V-S LIVE uutiskirje kesäkuu 2016

Lisätiedot

Paula Väisänen, kestävän liikkumisen asiantuntija