Oletko innostava yhteistyön rakentaja ja aikaansaava ilmastotyön moniosaaja, joka haluaa olla mukana ratkaisemassa aikamme merkittävimpiä haasteita? Valonia etsii projektiasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Varsinais-Suomen liitto on aluekehitysviranomainen, joka vastaa maakunnan yleisestä kehittämisestä sekä maakuntakaavoituksesta. Osana Varsinais-Suomen liittoa toimii Valonia, joka on puolueeton kestävän kehityksen ja energia-asioiden asiantuntija- ja palveluorganisaatio. Työllämme rakennetaan yhteiskuntaa, jossa niin kuntien, organisaatioiden kuin yksittäisten ihmistenkin on helpompi tehdä hyviä ja kestäviä valintoja. Toimipisteemme sijaitsee Turussa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana tekemässä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä innostavassa työympäristössä. Tuleva tehtäväkenttäsi on sisällöltään monipuolinen ja vaihteleva.

Projektiasiantuntijan keskeisimpiä tehtäviä ovat:

  • Keväällä 2019 käynnistyvän Ikkunat liikkumisen tulevaisuuteen Varsinais-Suomessa -hankkeen koordinointi ja asiantuntijatehtävät
  • Hiilineutraali Varsinais-Suomi -tavoitteen edistämiseen liittyvät asiantuntija- ja viestintätehtävät
  • osallistuminen Valonian hankesuunnitteluun, tapahtumien järjestämiseen ja viestinnän sisällöntuotantoon

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii vahvoja sidosryhmä- ja viestintätaitoja, aiempaa projektikokemusta, liikenteeseen tai ilmastotyöhön liittyvää substanssiosaamista sekä ymmärrystä päätöksenteon ja hallinnon rakenteista suhteessa ilmastopolitiikkaan. Edellytämme soveltuvaa tutkintoa ja työssä osoitettua pätevyyttä tehtävän hoitamiseen. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä hoitaa useita samanaikaisia aikatauluihin sidottuja tehtäväkokonaisuuksia. Työtehtävissä painottuu varsinkin kirjallinen viestintä erilaisille kohderyhmille päättäjistä kuntalaisiin. Eduksesi katsomme englannin ja ruotsin kielen osaamisen sekä hyvän aluetuntemuksen ja verkostoituneisuuden. Hakemuksesta tulee ilmetä osaaminen edellä mainituilla alueilla. Tuothan myös esiin jonkin erityisosaamisesi tai kiinnostuksen kohteen.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen tehtäväkohtainen palkka perustuu KVTES:n mukaisesti suoritettuun tehtävien vaativuuden arviointiin ja on 3000 euroa/kk (työaika 100 %). Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaisia lisiä.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.3.2019 (tai sopimuksen mukaan) – 30.4.2020, mutta sisältää mahdollisuuden jatkoon. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 15.2.2019 klo 16 mennessä.

Lisätiedot