Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

in English | på svenska

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Jaana Itälä-Laine

Suunnittelupäällikkö Jaana Itälä-Laine:

Muutoksen tuulet puhaltavat nyt Valoniassa

Kuluva talvi on ollut Valoniassa suurten muutosten aikaa. Lyhyelle ajanjaksolle on osunut niin EU:n rahoituskauden kuin Valonian oman ohjelmakauden vaihtuminen, Valonian isäntäorganisaation vaihdos ja helmikuun lopussa tapahtuva muutto. Muutokset tarjoavat pitkällä tähtäimellä valtavan mahdollisuuden uudistua ja kehittää toimintaa.

Valonia muuttaa

Valonia on muuttanut Ratapihankadulle

Valonia on muuttanut Vanhalta Suurtorilta Varsinis-Suomen liiton tiloihin osoitteeseen Ratapihankatu 36. Muutto saattaa aiheuttaa vielä 2.3. alkavalla viikolla viivästyksiä esim. yhteydenottoihin vastaamisessa. Uudet tilat sijaitsevat talon toisessa kerroksessa, mutta asiakkaiden pääsy Valoniaan säilyy hyvänä.

harjoittelija

Hakuaika päättyy perjantaina 27.3.2015

Valonian harjoittelijahaku vuodelle 2015

Haemme kahta oma-aloitteista ja vastuullista harjoittelijaa kesäksi ja syksyksi 2015 vesihuollon ja vesiensuojelun työtehtäviin sekä kansalaiskampanjoinnin työtehtäviin.

Ohjelma 2020

Ohjelma2020 – Varsinais-Suomi kestävän kehityksen edelläkävijäksi

Valonian uusi ohjelmakausi on alkanut

Valonian uusi ohjelmakausi 2015–2020 käynnistyy samaan aikaan isäntäorganisaation vaihtumisen kanssa. Ohjaavaksi asiakirjaksi on valmisteltu alueellinen kestävän kehityksen toimeenpano-ohjelma: OHJELMA2020 – Varsinais-Suomi kestävän kehityksen edelläkävijäksi.

yhteiskäyttöauto

Yhteiskäyttöautopalvelut yleistyvät Varsinais-Suomessa

Vertaisvuokraus ja yhteiskäyttöautot ovat uudenlaisia viisaan liikkumisen keinoja, jotka tuovat ihmisille lisää valinnanvaraa päivittäisissä liikkumisvalinnoissa. Nyt palveluiden tarjonta Varsinais-Suomessa paranee.

pyöräilyviikko

Pyöräilyviikko tulee taas

Järjestä pyöräilytempaus kunnassasi toukokuussa

Suomessa vietetään valtakunnallista pyöräilyviikkoa 9.–17.5.2015. Suomi pyöräilee -kampanja haastaa kunnat, seurat, yhdistykset, järjestöt ja työpaikat järjestämään pyöräilyyn liittyvää toimintaa joka puolella Suomea.

energiatehokkuus

Energiahanke EETU päättyy helmikuun lopussa

Valonian koordinoima EETU – Energiasta maakunnan etu -hanke päättyy helmikuun lopussa. Maakunnan yrityspalvelukeskusten ja Valonian yhteishankkeessa neuvottiin ja opastettiin pk-yrityksiä, maatiloja ja kuntia energiatehokkuudessa ja uusiutuvien energialähteiden käyttöönotossa.

Hankinnat selvitys nosto

Hankinnoissa valtava mahdollisuus resurssiviisauteen

Kuntien hankintojen merkittävyyttä ei ymmärretä

Valonia toteutti Sitralle selvityksen, jossa tarkasteltiin resurssiviisaiden julkisten hankintojen edistämiseen liittyviä haasteita, tarpeita ja mahdollisuuksia. Haasteisiin pyritään nyt vastaamaan uudella valmennuskokonaisuudella, jota tarjotaan varsinaissuomalaisille kunnille.

tdsf

Laivaseminaari 2015: esitykset

Valonian perinteinen hajajätevesiristeily risteiltiin ja seminaarin aikana kuultiin mielenkiintoisia esityksiä kiehtovilta puhujilta. Esityksiin voi tutustua Valonian sivuilla.

EETU-hankkeen loppuseminaarin materiaalit nyt ladattavissa

EETU-hankkeen tarjoamalla energianeuvonnalla on parannettu maaseudun yritysten toimintakykyä energiakustannuksia pienentämällä. EETU-hankkeen ja Turun amk:n LENGO-hankkeen yteisen loppuseminaarin materiaalit ovat nyt ladattavissa tältä sivulta.

Muut nostot


Ekovinkki
Lue viikon ekovinkki

Bullet

Facebook-logo

Seuraa Valoniaa Facebookissa

Bullet

Twitter-logo

Seuraa Valoniaa Twitterissä

Bullet

Pieniä tekoja -logo
Käy tekemässä ympäristöteko! www.pieniatekoja.fi

Bullet

Varsinais-Suomen liitto

Varsinais-Suomen liitto

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Valonia | Vanha Suurtori 7, 20500 TURKU
| valonia@valonia.fi