Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

in English | på svenska

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Koko perheen sammal- ja jäkäläretki Ruissalossa

Koko perheen retkellä 7.10.2014 tutustutaan sammaliin ja jäkäliin niiden omassa ympäristössä. Retki alkaa klo 17.00 ja kestää noin 2 tuntia. Retki sopii perheen pienimmillekin, koska kuljettava matka on lyhyt, noin 1,5 km. Ilmoittaudu mukaan 2.10. mennessä.

Varsinais-Suomen tulevaisuus – NYT! 18.9.2014

”Varsinais-Suomi ei saa jäädä nyt jälkijunaan”

Kuinka luodaan älykästä, kestävää ja osallistavaa kasvua? Varsinais-Suomen tulevaisuus – NYT! -tapahtuman puhujat ovat yhtä mieltä yhdestä asiasta: Varsinais-Suomella ei ole varaa kääntää selkäänsä vihreälle liiketoiminnalle. Katso tapahtuman livestriimaus.

cyclebar

Pyörätelineet testissä!

Valpastin Oy:n pyörätelineet kokeiluun Turun keskustaan

16.-22.9. Turun keskustassa on kokeilussa kaksi erikoisen näköistä pyörätelinettä. Jaa havaintosi ja kokemuksesi pyöräpaikoituksesta Valonian Työpyöräile-Facebook-sivulla!

Vielä on aikaa merkitä kilometrejä!!

TURTA Turun ja Tampereen välinen pyöräilykisa käynnissä 22.9. asti

TURTA-pyöräilykisa käydään rakkaiden vihollisten, Turun ja Tampereen välillä 1.5.–22.9.2014. Tule mukaan merkitsemällä pyöräilykilometrisi Turun joukkueelle!

Työbussaile2

Hyppää työmatkallasi bussiin!

Työbussaile2-kampanjassa seikkaillaan seudulla

Työbussaile2-kampanjassa 200 kokeilunhaluista työmatkalaista saa ilmaiseksi käyttöönsä Turun seudun joukkoliikenteen Fölin kausikortin. Kampanjaan haetaan pääosin autoilevia työssäkäyviä Föli-alueelta. Hae mukaan! Hakulomakkeen löydät jutusta.

Jätevesisosuuskuntaseminaari 4.9.2014

Valonian Tukea osuuskunnan perustamiseen –hanke järjestää avoimen ja maksuttoman seminaarin kaikille jätevesiosuuskuntatoiminnasta kiinnostuneille Laitilan kaupungintalon valtuustosalissa torstaina 4.9.2014 klo 17 alkaen.

Valonia

Valonian uusi ohjelmakausi alkaa 2015

Valonian hallinnon siirtoa Varsinais-Suomen liittoon selvitetään

Kevään 2014 aikana Valonia on laatinut kestävän kehityksen ohjelman vuosille 2015–2020. Valonian isäntäorganisaationa on toiminut Turun kaupunki. Nyt, uuden ohjelmakauden käynnistyessä, etsitään isännöinnille uusia vaihtoehtoja. Muun muassa keskustelu Varsinais-Suomen liiton kanssa on käynnistetty.

Vihreä lippu -starttikurssi Valoniassa

Vihreä lippu on päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten kestävän kehityksen ohjelma. Valonia järjestää torstaina 4.9.2014 klo 9–15.30 Vihreä lippu -starttikurssin, jossa perehdytään ohjelman toteutukseen. Koulutusta on tarjolla myös ruotsiksi.

Koulutusta terve elämä -teeman toteutuksesta koulussa ja päivähoidossa

Terve elämä -teeman avulla vaikutetaan sekä yksilön että ympäristön hyvinvointiin ja terveyteen. Teemaan liittyvä koulutus järjestetään torstaina 11.9.2014 klo 14–17 Valoniassa. Koulutus on suunnattu Vihreä lippu -ohjelman osallistujille sekä muille peruskoulun opettajille ja varhaiskasvattajille.

Vaikuta tulokseen polkemalla!

Turun ja Tampereen välinen pyöräilykisa

TURTA-pyöräilykisa käydään rakkaiden vihollisten, Turun ja Tampereen välillä 1.5.–22.9.2014. Kisaan voi osallistua koko kilpailun ajan. Kanna kortesi kekoon ja liity mukaan polkemaan Turku voittoon!

Muut nostot


Ekovinkki
Lue viikon ekovinkki

Bullet

Facebook-logo

Seuraa Valoniaa Facebookissa

Bullet

Twitter-logo

Seuraa Valoniaa Twitterissä

Bullet

Pieniä tekoja -logo
Käy tekemässä ympäristöteko! www.pieniatekoja.fi

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Valonia | Vanha Suurtori 7, 20500 TURKU
| valonia@valonia.fi