Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

in English | på svenska

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Työbussaile2

Hyppää työmatkallasi bussiin!

Työbussaile2-kampanjassa seikkaillaan seudulla

Työbussaile2-kampanjassa 200 kokeilunhaluista työmatkalaista saa ilmaiseksi käyttöönsä Turun seudun joukkoliikenteen Fölin kausikortin. Kampanjaan haetaan pääosin autoilevia työssäkäyviä Föli-alueelta. Haku tapahtuu hakukyselyn kautta. Linkin löydät jutusta.

Jätevesisosuuskuntaseminaari 4.9.2014

Valonian Tukea osuuskunnan perustamiseen –hanke järjestää avoimen ja maksuttoman seminaarin kaikille jätevesiosuuskuntatoiminnasta kiinnostuneille Laitilan kaupungintalon valtuustosalissa torstaina 4.9.2014 klo 17 alkaen.

Valonia

Valonian uusi ohjelmakausi alkaa 2015

Valonian hallinnon siirtoa Varsinais-Suomen liittoon selvitetään

Kevään 2014 aikana Valonia on laatinut kestävän kehityksen ohjelman vuosille 2015–2020. Valonian isäntäorganisaationa on toiminut Turun kaupunki. Nyt, uuden ohjelmakauden käynnistyessä, etsitään isännöinnille uusia vaihtoehtoja. Muun muassa keskustelu Varsinais-Suomen liiton kanssa on käynnistetty.

Vihreä lippu -starttikurssi Valoniassa

Vihreä lippu on päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten kestävän kehityksen ohjelma. Valonia järjestää torstaina 4.9.2014 klo 9–15.30 Vihreä lippu -starttikurssin, jossa perehdytään ohjelman toteutukseen. Koulutusta on tarjolla myös ruotsiksi.

Varsinais-Suomen tulevaisuus – NYT! 18.9.2014

Tule löytämään vihreän talouden mahdollisuudet

Kuinka luodaan Varsinais-Suomeen älykästä, kestävää ja osallistavaa kasvua? Nyt on oikea hetki saada vihreä talous ja resurssitehokkuus nousuun. Konkretian sekä käytännönläheisten vihreän kasvun ratkaisujen ympärille rakentuvan tapahtuman ohjelma on nyt julkaistu.

Koulutusta terve elämä -teeman toteutuksesta koulussa ja päivähoidossa

Terve elämä -teeman avulla vaikutetaan sekä yksilön että ympäristön hyvinvointiin ja terveyteen. Teemaan liittyvä koulutus järjestetään torstaina 11.9.2014 klo 14–17 Valoniassa. Koulutus on suunnattu Vihreä lippu -ohjelman osallistujille sekä muille peruskoulun opettajille ja varhaiskasvattajille.

Vaikuta tulokseen polkemalla!

Turun ja Tampereen välinen pyöräilykisa

TURTA-pyöräilykisa käydään rakkaiden vihollisten, Turun ja Tampereen välillä 1.5.–22.9.2014. Kisaan voi osallistua koko kilpailun ajan. Kanna kortesi kekoon ja liity mukaan polkemaan Turku voittoon!

Lauantaina 9.8.2014

Purokunnostustalkoot Paimion Karhunojalla

Valonian purokunnostushanke järjestää virtavesikunnostustalkoita elo-syyskuun aikana Saaristomereen laskevissa virtavesissä. Lauantaina 9.8. talkoillaan Paimiossa Karhunojalla. Tervetuloa mukaan!

Valonialaiset lomailevat

Valonialaiset lomailevat heinä- ja elokuussa

Valonialaisista suurin osa lomailee heinäkuussa, mutta osa lomista sijoittuu myös elokuun puolelle. Yhteystiedoista näet lomien tarkemmat ajankohdat henkilön nimeä klikkaamalla.

Kiinteistökohtaista jätevesineuvontaa tarjolla kesällä 2014

Valonian haja-asutuksen kiinteistökohtaista jätevesineuvontaa saa kesän 2014 aikana Loimaalla, Oripäässä, Marttilassa, Laitilassa, Pyhärannassa, Uudessakaupungissa ja Taivassalossa.

Muut nostot


Ekovinkki
Lue viikon ekovinkki

Bullet

Facebook-logo

Seuraa Valoniaa Facebookissa

Bullet

Twitter-logo

Seuraa Valoniaa Twitterissä

Bullet

Pieniä tekoja -logo
Käy tekemässä ympäristöteko! www.pieniatekoja.fi

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Valonia | Vanha Suurtori 7, 20500 TURKU
| valonia@valonia.fi