Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

in English | på svenska

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

laiva

Valonian perinteinen laivaseminaari seilataan taas

Valonia on järjestänyt jätevesiaiheisia laivaseminaareja vuodesta 2003 lähtien. Ensi vuonna 5.-6.2. järjestettävä hajajätevesiristeily on järjestyksessä jo yhdeksäs laivaseminaari.

Opintomatkoja Saksaan

Tilaa matka yrityspalveluilta!

Valonia järjestää opintomatkoja Saksaan

Saksa ja saksankielinen alue tarjoavat lukemattomia mielenkiintoisia kohteita, joita vasten voi peilata organisaation kehityssuunnitelmia energia- ja ympäristöasioissa. Matkan ohjelma ja kohteet suunnitellaan tapauskohtaisesti.

Helena Nikkanen eläkkeelle

Ensimmäinen kestävän kehityksen työntekijä eläkkeelle

Takana kaksi vuosikymmentä pallon pelastusta

Kaarinan kaupunki haki 1990-luvun puolivälissä agendatyöntekijää eli ihmistä laatimaan ja toteuttamaan paikallistason ympäristöohjelmaa. Työtä tekemään valittiin Helena Nikkanen, joka nyt, melkein 20 vuotta myöhemmin on ensimmäinen kestävän kehityksen työstä eläkkeelle jäävä työntekijä Varsinais-Suomessa.

Ekotiimi-info Haavin syyskokouksen yhteydessä to 6.11.2014

Ekotiimi on työkalu kotien ympäristötyöhön

Oman kodin ympäristövaikutuksia voi pienentää käymällä läpi ekotiimiohjelman. Haavi – Varsinais-Suomen ympäristökasvatusyhdistys järjestää Ekotiimi-infon torstaina 6.11.2014 klo 17 Itämeritalossa Vanhalla Suurtorilla Turussa.

Ti 4.11.2014 klo 9–14 kunnantalon valtuustosalissa

Ilmanlaatu- ja pienhiukkasseminaari Liedossa

Asiantuntijat kertovat muun muassa pienhiukkaspäästöistä, niiden terveysvaikutuksista sekä tulisijojen kehittämisestä ja oikeista puunpolttotavoista. Ilmoittaudu mukaan 3.11.2014 mennessä!

Viikolla 46 eli 10.–14.11.2014

Lasten ja nuorten ympäristöviikolla 2014 vastuullista kuluttamista

Teemaviikolla Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijat kiertävät Föli-kuntien kouluissa pitämässä oppitunteja 5. ja 6. luokille ruokaan, veteen, vaatteisiin ja tavaroihin liittyen.

La 25.10.2014 klo 10–16

Bioenergiaratkaisut ja -innovaatiot -tapahtuma Tuorlassa

Maaseutuopisto Tuorlan maisemissa järjestettävien messujen ohjelmassa tietoa ja kokemuksia kaikille uusiutuvasta energiasta sekä energiasäästämisestä kiinnostuneille.

Sammalretki houkutteli perheet Ruissaloon

Varsinais-Suomen ympäristökasvatusyhdistys Haavin lokakuussa järjestämä sammal- ja jäkäläretki suuntautui Ruissaloon. Jalopuumetsikössä menestyvät harvinaisemmatkin lajit, joiden tunnistamisessa opasti biologian opiskelija Katariina Vuorinen. Retkellä oli osallistujia parikymmentä.

Jätevesien puhdistusvelvollisuus perustuu lakiin – ei vain asetukseen

Julkisuudessa viime aikoina käyty poliittinen keskustelu haja-asutusalueita koskevan jätevesiasutuksen muuttamisesta tai perumisesta ei juuri vaikuta Valonian jätevesineuvontaan. Jätevesien puhdistamisvelvollisuus perustuu ympäristönsuojelulakiin ja asetus vain täydentää lakia.

Tuulivoimalamelun koettuja terveysvaikutuksia selvitetty

Työterveyslaitoksen tutkija Valtteri Hongisto on koonnut yhteen ulkomaista tutkimustietoa, jossa on selvitetty tuulivoimalamelun terveysvaikutuksia asuinympäristöissä laajoin kyselytutkimuksin.

Muut nostot


Ekovinkki
Lue viikon ekovinkki

Bullet

Facebook-logo

Seuraa Valoniaa Facebookissa

Bullet

Twitter-logo

Seuraa Valoniaa Twitterissä

Bullet

Pieniä tekoja -logo
Käy tekemässä ympäristöteko! www.pieniatekoja.fi

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Valonia | Vanha Suurtori 7, 20500 TURKU
| valonia@valonia.fi