Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

in English | på svenska

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Valonia Varsinais-Suomen liittoon

Uusi ohjelmakausi linjaa toiminnan sisältöä uusiksi

Valonia siirtyi Varsinais-Suomen liiton alle

Valonia on siirtynyt vuoden 2015 alusta lähtien hallinnollisesti Varsinais-Suomen liiton alaisuuteen. Alkuvuoden aikana Valonia muuttaa nykyisistä toimitiloistaan liiton tiloihin Ratapihankadulle. Samalla on alkanut Valonian ohjelmakausi 2015–2020, jossa painottuvat uudet asiat.

Ke 11.2.2015 klo 13-16

EETU-hankkeen loppuseminaari 11.2.2015

EETU-hankkeen tarjoamalla energianeuvonnalla on parannettu maaseudun yritysten toimintakykyä energiakustannuksia pienentämällä. EETU-hankkeen ja Turun amk:n LENGO-hankkeen (Lounais-Suomen Energiatuotannon sijaintilogistiikka) yhteinen loppuseminaari järjestetään Kyrössä.

talvibussi

Kuvakilpailu ja positiivisia kokemuksia!

Työbussailua helmikuun loppuun asti

Työbussaile2-kampanja on ollut käynnissä jo lähes kolme kuukautta ja työbussailijoita on ollut liikenteessä tähän mennessä yli 150. Kampanja huipentuu kuvakilpailuun, jossa kuvataan syitä käyttää bussia.

Kokemuksia jätevesiosuuskunnnan toiminnasta

Tukea osuuskunnan perustamiseen -hankkeessa on tehty osuuskuntaopas. Opas sisältää käytännön kokemuksia osuuskunnan eri elinkaaren vaiheisiin liittyvistä asioista.

lamput

Luentoja Turun suomenkielisessä työväenopistossa

Kestävän kehityksen luentosarja

Turun suomenkielinen työväenopisto tarjoaa tammi-helmikuussa monipuolisen kestävän kehityksen luentosarjan. Luentosarjaan kuuluu viisi luentoa kestävän kehityksen eri osa-alueilta.

Neljä Vihreää lippua Varsinais-Suomeen

Suomen Ympäristökasvatuksen Seura on myöntänyt arvostetun ympäristökasvatuksen tunnustuksen, Vihreän lipun Kaarinan perhepäivähoidon VL-teamille Kaarinaan, Päiväkoti Järvikodolle Lietoon, St Olofsskolanille Turkuun ja Päiväkoti Tiitiäiselle Uuteenkaupunkiin.

Valonian näyttely on sulkeutunut

Valonian näyttelyssä vieraili 13 000 kävijää 2008–2014

Valonian näyttely on sulkenut ovensa lopullisesti

Valonian näyttelytoiminta Vanhalla Suurtorilla on päättynyt. Syynä on Valonian siirtyminen vuoden 2015 alusta lähtien Varsinais-Suomen liiton alaisuuteen ja alkuvuodesta tapahtuva muutto Ratapihankadulle. Viiden vuoden aikana näyttelyssä vieraili noin 13 000 ihmistä.

Ekokoti

Pelkkä mittaaminen ei riitä

Kotitalouksien päästövähennyksiin tarvitaan neuvontaa

Kulutuksen mittaaminen auttaa tunnistamaan kotitalouden tärkeimmät kasvihuonekaasupäästöjen syyt, mutta ei yksin riitä muuttamaan kotitalouksien valintoja ympäristöystävällisemmiksi. Kotitaloudet tarvitsevat myös neuvontaa mittaustulosten merkityksen ymmärtämiseksi.

laiva

Valonian perinteinen laivaseminaari seilataan taas

Valonia on järjestänyt jätevesiaiheisia laivaseminaareja vuodesta 2003 lähtien. Ensi vuonna 5.-6.2. järjestettävä hajajätevesiristeily on järjestyksessä jo yhdeksäs laivaseminaari.

Kunniamaininta Salon Astrum-keskuksen aurinkovoimalalle

Ympäristöteko 2014 -palkinto Ozoclean Oy:lle ja PS Processing Oy:lle

Ympäristöteko 2014 -kilpailun palkinto jaettiin kahdelle yritykselle: otsonivesipuhdistuslaitteisiin erikoistuneelle Ozoclean Oy:lle ja styroksin kierrätystä edistäneelle PS Processing Oy:lle. Kunniamaininnan sai Kiinteistö Oy Salon Salorankatu 5-7 4000 m²:n aurinkovoimalan rakentamisesta.

Muut nostot


Ekovinkki
Lue viikon ekovinkki

Bullet

Facebook-logo

Seuraa Valoniaa Facebookissa

Bullet

Twitter-logo

Seuraa Valoniaa Twitterissä

Bullet

Pieniä tekoja -logo
Käy tekemässä ympäristöteko! www.pieniatekoja.fi

Bullet

Varsinais-Suomen liitto

Varsinais-Suomen liitto

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Valonia | Vanha Suurtori 7, 20500 TURKU
| valonia@valonia.fi