Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

in English | på svenska

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Valonialaiset lomailevat

Valonialaiset lomailevat heinä- ja elokuussa

Valonialaisista suurin osa lomailee heinäkuussa, mutta osa lomista sijoittuu myös elokuun puolelle. Yhteystiedoista näet lomien tarkemmat ajankohdat henkilön nimeä klikkaamalla. Hyvää kesää!

Alliance

Regatta on Turussa 31.7.–3.8.

Ympäristöystävällisyys palkitaan Gangut Regatassa

Gangut Regatta tuo uuden ulottuvuuden isojen laivojen ja veneiden massakilpailuihin. Kilpailu perustuu nopeuden lisäksi ympäristönsuojeluun. Ympäristöarvoja korostetaan sekä merellä että maissa.

Ekokoti

Ekokoti SuomiAreenan Kansalaistorilla 17.7.2014

Vinkkejä eko- ja energiatehokkaaseen arkeen Porissa

Mistä lähdet etsimään ratkaisuja, jos energialasku kurittaa kukkaroa, lämmitysjärjestelmä kaipaa remonttia tai liikkuminen ja kodin arki kuormittavat ympäristöä? Vinkkejä saat Motivan teltalta SuomiAreenan Kansalaistorilla. Mukana myös Valonian Ekokoti-hanke.

Ötökät pönttöön – johdatus hyönteisten elämään ja tekoihin

Kuralan Kylämäen ympäristössä Turussa tutustutaan tiistaina 22.7.2014 klo 14 Suomen luonnon pienempiin kulkijoihin Varsinais-Suomen ympäristökasvatusyhdistys Haavin ja Valonian järjestämällä koko perheen hyönteisretkellä. Ilmoittaudu 14.7. mennessä, mukaan mahtuu 20 osallistujaa.

Koulutusta terve elämä -teeman toteutuksesta koulussa ja päivähoidossa

Terve elämä -teeman avulla vaikutetaan sekä yksilön että ympäristön hyvinvointiin ja terveyteen. Teemaan liittyvä koulutus järjestetään torstaina 11.9.2014 klo 14–17 Valoniassa. Koulutus on suunnattu Vihreä lippu -ohjelman osallistujille sekä muille peruskoulun opettajille ja varhaiskasvattajille.

Vihreä lippu -starttikurssi Valoniassa

Vihreä lippu on päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten kestävän kehityksen ohjelma. Valonia järjestää torstaina 4.9.2014 klo 9–15.30 Vihreä lippu -starttikurssin, jossa perehdytään ohjelman toteutukseen. Koulutusta on tarjolla myös ruotsiksi.

Varsinais-Suomen tulevaisuus – NYT! 18.9.2014

Tule löytämään vihreän talouden mahdollisuudet

Kuinka luodaan Varsinais-Suomeen älykästä, kestävää ja osallistavaa kasvua? Nyt on oikea hetki saada vihreä talous ja resurssitehokkuus nousuun. Turun Auriga Business Centerissä järjestettävä tapahtuma rakentuu konkretian sekä käytännönläheisten vihreän kasvun ratkaisujen ympärille.

Kiinteistökohtaista jätevesineuvontaa tarjolla kesällä 2014

Valonian haja-asutuksen kiinteistökohtaista jätevesineuvontaa saa kesän 2014 aikana Loimaalla, Oripäässä, Marttilassa, Laitilassa, Pyhärannassa, Uudessakaupungissa ja Taivassalossa.

Perhetapahtuma tarjosi elämyksiä lapsille ja aikuisille

ViherVillitys järjestettiin Littoisten uimarannan ympäristössä. Ohjelmassa oli lapsille ja aikuisille yhteistä mukavaa tekemistä, kuten linnunpönttöjen rakentamista, vesieliöiden tutkimista, neulegraffitteja, lintujen bongailua, ulkoleikkejä, luontopolku, nukketeatteria ynnä muuta.

Ilmoittaudu mukaan 11.7. mennessä!

Jätevesiratkaisujen Fact-Finding-matka Saksaan 8.–10.10.2014

Valonia järjestää jäteveden käsittelyyn liittyviin ratkaisuihin keskittyvän matkan Saksaan. Pääpainopisteenä on tutustuminen käytännönläheisiin esimerkkeihin. Räätälöity ja ohjattu matkapaketti tarjoaa asiantuntijoille uutta tietoa ja uusia kontakteja sekä Saksasta että Suomesta.

Muut nostot


Ekovinkki
Lue viikon ekovinkki

Bullet

Facebook-logo

Seuraa Valoniaa Facebookissa

Bullet

Twitter-logo

Seuraa Valoniaa Twitterissä

Bullet

Pieniä tekoja -logo
Käy tekemässä ympäristöteko! www.pieniatekoja.fi

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Valonia | Vanha Suurtori 7, 20500 TURKU
| valonia@valonia.fi