Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

5.6.2012

Fillariparivaljakko liikkeellä kesäkuussa

PopUp-fillari valloittaa Turun kaupungin

PopUp-fillari

Vaihda vapaalle kesäisessä Turussa ja bongaa kesäkuun aikana PopUp-fillari eri puolilta Turkua. Pyöräilevä parivaljakko tuo mukanaan liikunnan ja kulttuurin ilosanomaa ja yllätyksiä. PopUp-fillarin tunnistat keltaisista liiveistä, mustasta kypärästä, iloisesti pirisevästä kellosta ja pyörälaatikosta täynnä yllätyksiä! 

Lainaa lukemista, taivu tanssiin ja pelaa

PopUp-fillari viilettää pitkin keskustan, Runosmäen, Nummi-Halisten ja Pansion aluetta kesäkuussa. Parivaljakko koostuu liikuntapalvelukeskuksen edustajasta ja vaihtuvasta kulttuurin ja vapaan taidekentän edustajasta. 

Kun fillari viilettää kotikulmillesi, saatat nähdä miimikon esiintymässä kerrostalosi etupihalla tai kuulla sanataiteilijan kirjoittaman runomuotokuvan itsestäsi. Voit lainata kesälukemista suoraan kirjastokärrystä ja päästä osaksi yhtäkkistä tanssiteosta tanssitaiteilijan opastuksella. 

Ennen kaikkea saat tietoa kotikaupunkisi liikunta- ja kulttuuripalveluista ja sinulle selviää, mitä kaikkea kivaa kaupungissa on tarjolla.

Liikunta ja kulttuuri tekevät hyvää

Vapaa-aika Virtaset

PopUp-fillari tempaus on liikuntapalvelukeskuksen ja kirjaston yhteinen ideapuuska, jossa perinteiset palvelut viedään pois perinteisistä tiloista ja levitetään ulos asukkaiden ulottuville. 

PopUp-fillari on osa kaupungin vapaa-ajan hallintokuntien EVIVA-toimintaohjelmaa. Liikunta, kulttuuri ja kaikenlainen harrastustoiminta tekevät tutkitusti hyvää. Tämän innoittamana EVIVA on ottanut tehtäväkseen parantaa kaupunkilaisten hyvinvointia räätälöimällä alueellisia vapaa-ajanpalveluja enemmän kaupunkilaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan ja innostaa kaikkia liikunnan, luonnon, kulttuurin ja muiden harrasteiden pariin.

PopUp-fillari liikkeellä

PopUp-fillaristit liikkuvat verkkaisesti ja toisinaan vauhdikkaammin ympäri aluetta. Jos haluat varmistaa, että varmasti törmäät pyöräileviin liikunnan ja kulttuurin edustajiin, niin tule seuraaville treffauspaikoille:

Lähde, nauti, voi hyvin!


Sivua viimeksi päivitetty 5.6.2012 11:32 ja sivu on julkaistu 5.6.2012 0:01

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi