Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

17.4.2012

Turku Science Park Oy:stä Microsoft BizSpark Plus ‐kumppani

Turku Science Park Oy on valittu Microsoftin BizSpark Plus ‐kumppaniksi. Microsoft BizSpark on kansainvälinen ohjelma, jonka tavoitteena on tukea aloittelevien ohjelmistoyritysten alkutaivalta.

Ohjelma tarjoaa nuorille yrityksille ohjelmistoja, kaupallista ja teknistä tukea sekä kansainvälistä näkyvyyttä. BizSpark‐ohjelmassa on kansainvälisesti mukana yli 2300 verkostokumppania ja 45 000 jäsentä yli sadasta eri maasta.

– BizSpark Plus ‐ohjelman tarkoituksena on tarjota potentiaalisille startup‐yrityksille Microsoftin teknologioihin liittyviä lisäpalveluita valittujen yrityshautomoiden kautta. BizSpark Plus ‐kumppaneiksi valitaan paikallisia toimijoita, joilla on merkittävä vaikutus alueensa markkinoilla sekä yrittäjäyhteisössä, ja jotka ovat osoittaneet menestystä aloittelevien yritysten tukemisessa. Suomessa BizSpark Plus ‐kumppanina toimii Turku Science Parkin lisäksi Aalto Center for Entrepreneurship (ACE), kertoo Mika Okkola, Microsoftin teknisistä yhteisöistä vastaava johtaja.

Lähes 200 yritystä ja yli 1100 työpaikkaa

Turku Science Park on Turussa sijaitseva korkeakoulujen, tutkimuslaitosten ja yritysten keskittymä. Tieto‐ ja viestintäteknologia on Varsinais‐Suomen toiseksi suurin elinkeinosektori ja sen tieteellinen keskus sijaitsee Turku Science Parkissa. Tiedepuiston yrityskehityspalvelut kiihdyttävät alkavia ja toimivia teknologiayrityksiä kasvuun.

Turku Science Park Oy:n yrityshautomossa on käynnistynyt lähes 200 uutta teknologiayritystä, joihin on syntynyt yli 1100 uutta työpaikkaa. Esimerkkejä näistä ovat Genestia Group (Neoxen Systems) sekä Digium (Questback).

– Microsoftin BizSpark Plus ‐kumppanuus antaa meille monia hyvin konkreettisia tapoja tukea alueemme ohjelmistoyritysten liiketoiminnan kasvua. BizSpark Plus ‐ohjelma tuo erinomaisia välineitä niin ohjelmistojen kehittämiseen liittyviin teknologisiin tarpeisiin kuin liiketoiminnan kasvun haasteisiin, Turku Science Park Oy:n johtaja Marko Puhtila kertoo.

Aiheeseen liittyen

 


Sivua viimeksi päivitetty 17.4.2012 13:52 ja sivu on julkaistu 17.4.2012 13:52

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi