Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

in English | på svenska

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

8.5.2012

Ympäristöteko 2012 -kilpailu etsii ekoinnovaatiota

logo

 

Valonian järjestämään ympäristötekokilpailuun voivat osallistua Varsinais-Suomessa sijaitsevat pk-yritykset, joilla on kuluttajien käyttöön tarkoitettu innovatiivinen tuote tai palvelu, joka vähentää huomattavasti päästöjä ja/tai luonnonvarojen kulutusta.

Mikä on ekoinnovaatio?

Ekoinnovaatiolla tarkoitetaan uutta tai merkittävästi paranneltua tuotetta tai palvelua, joka suoraan tai välillisesti vähentää luonnonvarojen (raaka-aineet, energia, vesi) käyttöä tai haitallisten aineiden päästöjä koko elinkaaren ajan niin tuotannossa kuin kuluttajallakin. Ekoinnovaatio voi olla myös esimerkiksi luonnonvarojen tai energian kulutusta tai ympäristön tilaa mittava laite tai menetelmä.

Kilpailuun ilmoittautuminen

Ympäristöteko 2012 -kilpailussa etsitään yritystä, joka tarjoaa kuluttajille suunnattua tuotetta tai palvelua, jonka valmistaminen on vähemmän ympäristöä kuormittavaa tai jonka käyttö vähentää kuluttajien ympäristökuormitusta. Kilpailuun voi ilmoittautua 1.3.–30.4.2012.

Lisäksi otamme vastaan vihjeitä yrityksistä, joilla on ekoinnovatiivinen tuote tai palvelu.  Vihjeen voi antaa esimerkiksi yrityksen asiakas tai työntekijä. Voittajayrityksestä vihjannut palkitaan.

Viidestoista Ympäristöteko-kilpailu

Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus Valonian tämänvuotinen kilpailu on järjestyksessään viidestoista. Kilpailun teemat ovat edellisten vuosien aikana vaihdelleet. Kilpailussa on palkittu eri alojen yrityksiä, kuten kasviöljyjen kierrättäjä, kompostorikauppa, liikennepolttoaineasema, biodieselin valmistaja, kalanviljelylaitos, puutyöalan yritys, tietotekniikka-alan yritys, vesisumusammutusjärjestelmän suunnittelija, lämmöneristyslevyjen valmistaja sekä metallin ohutlevy- ja alihankintatöitä tekevä yritys.

Tietoa aiempien vuosien voittajista löytyy osoitteesta: www.valonia.fi

Lataa ilmoittautumislomake tästä 

Kilpailu järjestetään yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Viestintäharju Oy:n kanssa. Valonian KYMPPI – Työkaluja ympäristöystävälliseen palveluketjuun -hanke on myös mukana kilpailun järjestämisessä.

 

Lisätietoja, vihjeet ja ilmoittautumislomakkeet:

Nikkanen Helena

Patronen Jari

     


Sivua viimeksi päivitetty 8.5.2012 13:44 ja sivu on julkaistu 12.3.2012 15:17

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Valonia | Vanha Suurtori 7, 20500 TURKU
| valonia@valonia.fi