Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

in English | på svenska

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

2.8.2012

Millaisia ovat lainattavat työpyörät?

Pyörät toteutettiin osana Taidepyöriä ja pyörätaiteilijoita -hanketta. Lisää hankkeesta täällä. Helkama Oy on lahjoitti taiteilijoiden käsiin Jopoja ja Pyöräpalvelu Berggren lahjoitti Le Prince -fiksipyörän runkosetin.

Katso tästä esittelystä tarkemmin, miltä pyörät näyttävät ja kenen taiteilijoiden tuunamia ne ovat.

E.T.

Lainapyörät

 

Taiteilija Jukka Hyytiäisen tuunaama fantastisen värikäs ja pirteä Jopo, joka on varusteltu mm. etukorilla.Tämä vihreä menopeli kerää katseita kaupungissa ja maaseudulla.

Asfalttikukka

Taiteilija Mika Natrin tuunaama tyylikäs katujen mustakukkainen Jopo, joka on varustettu kilikellolla. Kukat on valmistettu vanhoista renkaista. 

AKU

Työryhmä Heini Ahon ja Sebastian Zieglerin tuunaama teiden kiituri Le Prince fiksipyörä. Fiksipyörä on kiinteävälitteinen polkupyörä, jossa ei ole vapaaratasta. Tällä pyörällä voit siis polkea sekä eteen että taaksepäin! Fiksipyörän käyttö on Jopoa astetta haastavampaa ja vaatii hieman harjoittelua. Katu-uskottavalla kapearenkaisella pyörämallilla on myös omat nettisivut.

Yönuudeli

Taiteilija Ann Sundholmin tuunaama yössä hohtava ja syötävän hyvännäköinen Jopo, joka varusteltu mm. takatarakalla ja töötillä. Punottu etupussukka ja satulabaskeri ovat irroitettavissa. Punottu runkokoriste kerää kosketuksia.

Easy Rider

Taiteilija Saara Ekströmin tuunaama hiuksia nostattava ja koskettelua janoava Jopo, joka on varusteltu mm. takatarakalla, töötillä ja viirillä. Viirit ovat irroitettavissa. Tällä pyörällä erotut tylsästä massasta.


Sivua viimeksi päivitetty 2.8.2012 10:36 ja sivu on julkaistu 5.6.2012 14:15

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Valonia | Vanha Suurtori 7, 20500 TURKU
| valonia@valonia.fi