Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

in English | på svenska

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

24.8.2009

Ekomuotia catwalkilla

Valonian muotishowssa nähdään myös tämä ekologinen hääpuku.

Morsiuspuku

 

Valonia esittelee Turun Messujen muotinäytöksissään varsinaissuomalaisten ekologisten vaatteiden ja asusteiden suunnittelijoiden parhaita töitä. Mallit kiipeävät C-hallin Energialavan catwalkille kolmena messupäivänä, perjantaina 21.8., lauantaina 22.8. ja sunnuntaina 23.8. kello 16.00.

Mukana muotinäytöksessä on sekä varsinaissuomalaisia ammattisuunnittelijoita että vasta suunnittelijan uransa alussa olevia Turun ammattikorkeakoulun ja Ammattikorkeakoulu Novian opiskelijoita. Vaatteiden materiaaleina on käytetty muun muassa luomupuuvillaa ja kierrätysmateriaaleja. Suunnittelijoiden muodikkaita ja ekologisia käsilaukkuja on esillä Valonian messuosastolla.

Valonian omalla messuosastolla (B40) on tänä vuonna runsaasti tekemistä sekä naisille, miehille että lapsille. Esillä on muun muassa kierrätysmateriaaleista tehtyjä pelejä ja rapujuhlakoristeita.

Torstaina kello 10 - 16 osastolla pääsee valmistamaan koruja vanhoista napeista. Perjantaina kello 10 - 13 neuvotaan polkupyörän renkaan vaihto ja ketjujen huolto ja kello 17 - 20 neuvotaan erilaisten liimojen käyttöön kodin korjaustöissä. Myös lauantai alkaa polkupyörän renkaan paikkauksella ja ketjujen huollolla (kello 10 - 13) ja iltapäivällä (kello 15 - 18) tutustutaan erilaisten liimojen käyttöön kodin korjaustöissä. Sunnuntaina aloitetaan vanhojen puupintojen pintakäsittelyllä (kello 10 - 13), jatketaan polkupyörän renkaan paikkauksella ja ketjujen huollolla (kello 15 - 18). Maanantaina on vielä mahdollisuus tutustua vanhojen puupintojen pintakäsittelyyn (kello 10 - 13) ja eri liimojen käyttöön kodin korjaustöissä.

Osastolle voi myös tulla rohkeasti kysymään vinkkejä tai keskustelemaan kestävästä kehityksestä ja energia-asioista.

Lisätietoja:

Riikka Leskinen

                                                                            


Sivua viimeksi päivitetty 24.8.2009 15:22 ja sivu on julkaistu 19.7.2009 14:11

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Valonia | Vanha Suurtori 7, 20500 TURKU
| valonia@valonia.fi