Ruoantuottajan työkalupakki on nopea perehdytysopas julkisiin tarjouskilpailuihin osallistumeen. Pakin avulla halutaan kannustaa myös pienempien volyymien tuottajia osallistumaan mukaan esimerkiksi kuntien hankintoihin.

Työkalupakin sisältö

  • Lähiruoan hyödyt eri tahoille auki kirjoitettuna: hyödyt tuottajille, aluetaloudelle, ympäristölle, kunnille ja kuntalaisille
  • podcast-sarjan: kolme myyttiä julkisista hankinnoista
  • Julkiset hankinnat haltuun! Perehdytys kilpailutukseen osallistumiseen vaihe vaiheelta

Lataa tästä

Ruoantuottajan työkalupakki (PDF)

Lisätiedot

Ruoantuottajan työkalupakki laadittiin osana Tarjousosaamista ruoantuottajille -hanketta.

Lähiruoan hyödyt eri tahoille visuaalisessa muodossa. Kuvitus: Linda Saukko-Rauta.

Riikka Leskinen

toimialapäällikkö
riikka.leskinen@valonia.fi
044 907 5995

Liisa Harjula

energia-asiantuntija
liisa.harjula@valonia.fi
040 1820 412

Maiju Oikarinen

viestintävastaava
maiju.oikarinen@valonia.fi
0405299411