Saariston ympäristömessut Paraisilla

Kategoria
Vesi
Aika
8.6.2018 - 9.6.2018
Paikka
Parainen

Paraisten päivien yhteydessä järjestetään viidennet Saariston ympäristömessut Paraisilla perjantaina 8.6.2018 klo 11–17 ja lauantaina 9.6.2018 klo 10–14. Messut ovat ilmaiset ja sinne toivotetaan tervetulleiksi kaikki, joita kiinnostavat uudet, innovatiiviset ja ympäristöystävälliset ratkaisut asumista varten. Messualueella Kauppiaskadun viereisellä parkkialueella voi tutustua mm. seuraaviin aihepiireihin:

- vaihtoehtoiset energiaratkaisut: aurinko- ja tuulienergia yksityiskäyttöön, maalämpö, puupohjainen energia (polttopuu, hake, pelletti)
- kuivakäymälät, alipainekäymälät, polttavat käymälät, kompostorit
- juomavesiratkaisun vaihtoehdot: porakaivo, rengaskaivo, juomavettä merivedestä
- jätevedenkäsittely: erilaisia puhdistimia mustille ja harmaille jätevesille
- ruoppaus ja kaislanleikkuu rannoilla
- laiturit ja rakentaminen rannoilla

Tuotteitaan esittelevien yritysten lisäksi paikalla nähdään myös eri yhdistysten ja organisaatioiden edustajia esittelemässä toimintaansa. Tarkoituksena on tarjota yhdellä kertaa mahdollisimman kattavasti hyödyllistä tietotaitoa sekä kantaväestölle että loma-asukkaille.

Messut järjestävät yhteistyössä Paraisten kaupunki, Saaristomeren biosfäärialue ja Valonia - Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus.

 

Näytteilleasettaja, ilmoittaudu mukaan

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on päättynyt. Tarvittaessa ota yhteyttä Paraisten kaupungin ympäristönsuojelutarkastaja Petri Huovilaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050-464 6866.

 

KUTSU NÄYTTEILLEASETTAJILLE

INBJUDAN TILL UTSTÄLLARE

 

Lisätiedot

Katariina Yli-Heikkilä, vesiasiantuntija

Jarkko Leka, vesiasiantuntija

www.pargas.fi/miljomassa 

Pargas dagar - Paraisten päivät 2018

 
 

Kaikki päivät

  • Alkaen 8.6.2018 päättyen 9.6.2018