Varsinais-Suomen liikkumisen ohjauksen verkosto V-S LIVE muutti valtakunnallisen nimenmuutoksen myötä kesäkuussa 2016 nimensä ja siitä tuli Varsinais-Suomen viisaan liikkumisen verkosto V-S VILI.  Verkosto yhdistää Varsinais-Suomen kestävän liikenteen sekä liikkumisen parissa työskenteleviä ja siitä kiinnostuneita ihmisiä eri aloilta. Toimintansa se aloitti vuonna 2011.

Varsinais-Suomen viisaan liikkumisen verkosto V-S VILI tarjoaa kestävän liikkumisen kuulumiset sekä tietoa tapahtumista, kampanjoista ja seminaareista maakunnassamme. V-S VILIn uutiskirje julkaistaan neljä kertaa vuodessa ja väliaikoina tuoreimmat uutiset löydät täältä tai Valonian some-kanavilta.

Varsinais-Suomen viisaan liikkumisen verkostoon voi liittyä tilaamalla uutiskirjeen. Listalla olo ei velvoita mihinkään ja siitä voi erota koska tahansa.

Tilaa Varsinais-Suomen viisaan liikkumisen verkoston uutiskirje kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi tähän tekstikenttään:

Julkaistut uutiskirjeet:

V-S VILI uutiskirje marraskuu 2016

V-S VILI uutiskirje syyskuu 2016

V-S LIVE uutiskirje kesäkuu 2016

V-S LIVE uutiskirje maaliskuu 2016

V-S LIVE uutiskirje syyskuu 2015

Valtakunnallinen Viisaan liikkumisen verkosto yhdistää toimijat

Vuonna 2010 perustettu valtakunnallinen Liikkumisen ohjauksen verkosto LIVE on vakiinnuttanut asemansa liikkumisen ohjauksen parissa työskentelevien sekä aiheesta kiinnostuneita asiantuntijoiden keskuudessa. LIVE tunnetaan nykyään VILInä eli Viisaan liikkumisen verkostona.

Verkosto on vapaamuotoinen yhteistyöfoorumi, jonka tavoitteena on muodostua eri intressiryhmiä yhdistäväksi verkostoksi ja sitä kautta saada liikkumisen ohjauksen ääntä paremmin kuulumaan. Tarkoituksena on lisätä alan toimijoiden yhteistyötä, koordinoitua toimintaa ja tiedonvaihtoa. VILI-verkoston toimintaa koordinoi Motiva, joka on tunnustettu ja puolueeton toimija.

Voit kertoa kertoa ideoitasi ja ajatuksiasi verkostoon liittyen lähettämällä ne osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Voit liittyä VILI-verkoston sähköpostilistalle Motivan internetsivuilla, jolloin saat kuukausittain uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi.

VILI ja Motiva ovat myös linkkejä eurooppalaiseen liikkumisen ohjauksen verkostoon EPOMMiin (European Platform on Mobility Management), johon Liikennevirasto liittyi vuoden 2011 alusta. Linkki EPOMM:n verkkosivuille

Lisätiedot

Paula Väisänen, kestävän liikkumisen asiantuntija